Gastronomiledare - framtidens mat och protein
Distans | Grundsund, Strängnäs, Visby
Vill du vidareutveckla ditt gastronomiska ledarskap? Få kompetens i att leda arbetet mot ett hållbart och innovativt gastronomiskt klimat!
Omfattning 200 YH-poäng (ca 1 år)
Examen Yrkeshögskoleexamen
CSN-berättigad Ja
Undervisningsspråk Svenska och engelska
Studietakt 100%
Kvalifikationsnivå (SeQF) 5
Studerandeavgift Nej
Sista ansökningsdatum
14 maj 2025
Fler starter
1 september 2026, 1 september 2027
Om utbildningen
Denna utbildning är en påbyggnadsutbildning för dig som är kreativ i köket och vill utveckla kunskaper och kompetens kring bland annat:
- Nya tidens protein
- Grön Mat
- Sjömat även benämnd som Blå mat
- Förändringsledarskap och arbetsmiljö
- Hållbar utveckling i kök & restaurang
Utbildningen ger dig verktyg och inspiration för att möta de krav dagens och framtidens gäster samt dina kollegor och medarbetare har i den förändringsbenägna vardag och bransch som nu är.
Gastronomiledare – framtidens mat och protein är en påbyggnadsutbildning och anpassad för dig som redan är yrkesverksam.