Gastronomiledare - framtidens mat och protein

Distans | Grundsund, Strängnäs, Visby

Vill du vidareutveckla ditt gastronomiska ledarskap? Få kompetens i att leda arbetet mot ett hållbart och innovativt gastronomiskt klimat!

Omfattning 200 YH-poäng (ca 1 år)

Examen Yrkeshögskoleexamen

CSN-berättigad Ja

Undervisningsspråk Svenska och engelska

Studietakt 100%

Kvalifikationsnivå (SeQF) 5

Studerandeavgift Nej

Nästa utbildningsstart

8 september 2025

Gå till utbildningen

Sista ansökningsdatum

14 maj 2025

Fler starter

1 september 2026, 1 september 2027

Om utbildningen

Denna utbildning är en påbyggnadsutbildning för dig som är kreativ i köket och vill utveckla kunskaper och kompetens kring bland annat:
- Nya tidens protein
- Grön Mat
- Sjömat även benämnd som Blå mat
- Förändringsledarskap och arbetsmiljö
- Hållbar utveckling i kök & restaurang

Utbildningen ger dig verktyg och inspiration för att möta de krav dagens och framtidens gäster samt dina kollegor och medarbetare har i den förändringsbenägna vardag och bransch som nu är.

Gastronomiledare – framtidens mat och protein är en påbyggnadsutbildning och anpassad för dig som redan är yrkesverksam.

Visa mer

Behörighet

Utbildningsanordnare

Här hittar du kontaktuppgifter till skolan som anordnar utbildningen.

Logotyp

YH Akademin AB

Webbplats

E-post

Telefon